Profiel

Afbeelding 023

Bijzonder gevoelig ben ik voor visuele en emotionele indrukken die dagelijks bijdragen aan een positieve en inspirerende sfeer en een hoge mate van harmonie en sereniteit. Deze indrukken worden beïnvloed door mijn observatie van de omgeving. En die omgeving is maakbaar… daar ligt mijn passie.

Na en tijdens mijn studie rechtsgeleerdheid serieuze werkervaring opgedaan te hebben bij Nora Flinterman BV (importeur van interieurstoffen, behang, banken etc.) en met een postdoctorale studie journalistiek op zak, kwam ik in 1994 in dienst bij ‘Residence‘ het meest toonaangevende interieurtijdschrift van die tijd. Diverse rubrieken volgden, waarbij het tekst schrijven, dikwijls hand in hand ging met (foto)styling en productie. Als freelancer werkte ik later ook voor andere opdrachtgevers als Christies, Buitenleven en Gardens & Country, terwijl tegelijkertijd ook steeds meer particulieren zich aan dienden en interieuradvies vroegen.

Sinds 2007 ligt de nadruk van mijn werk op het inrichten, decoreren en verbouwen van huizen en hele bijzondere projecten. Mijn werkzaamheden variëren van kleuradvies, ‘verkoopstyling’,  kleine verbouwingen, totale restauraties van monumenten tot het interieurontwerp en project-management Interieur van het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland van de Nationale Postcodeloterij. Samenwerken in één gebouw!  LinkedIn

 

 

Wat anderen over Yolanda schrijven:Residence

Scroll naar boven